Šta to ima iPhone od 10.000 dolara?

Izvor: B92, 17.Avg.2020, 12:56

Šta to ima iPhone od 10.000 dolara?

Kad god se stvori neki problem na tržištu, pojave se oni koji od toga pokušavaju da profitiraju.

Kao što znamo, kompanija Apple je uklonila video-igru Fortnite iz svoje ponude, pa je tako sada App Store siromašniji za ovo ostvarenje.

Na ovaj potez odlučili su se zbog odluke kompanije Epic da pokuša da "zaobiđe" pravila i da im ne plati 30% od zarade, što je uslov da se aplikacija postavi na App Store. Oni koji su već preuzeli video-igru, mogu da nastave >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa igranjem, ali neće moći da pristupe novom sadržaju u budućnosti.

Nažalost, oni koji imaju iPhone a nemaju Fortnite, moraće da sačekaju da se ovaj problem reši, ali ako imate novca rasipanje, rešenje uvek postoji. Neki "preduzmiljivi" vlsanici iPhone uređaja koji imaju instaliran Fortnite odlučili su da profitiraju, pa su ih oglasili na sajtu eBay.

Tako se cene telefona koji imaju instaliran Fortnite kreću i do 10.000 dolara. Nije iznenađujuće da se ovo dešava, jer setimo se samo uređaja koji su imali instaliran Flappy Bird, kada je ova aplikacija uklonjena.

U pitanju je, naravno, smešno velika suma novca za bilo kakav mobilni telefon, a kamoli za video-igru, ali ko zna, možda se i nađu kupci.

I da, još jedna stvar - Fortnite je i dalje dostupan za Android, PC, Mac i konzole, pa postoji mnogo alternativa koje bi ljudi mogli da isprbaju pre nego što potroše 5.000-10.000 dolara na iPhone.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.