ROBIJA JOJ NE GINE?! Evo koliko godina bi Tijana Ajfon mogla da provede u ZATVORU za ORGANIZOVANJE ORGIJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 16:22

ROBIJA JOJ NE GINE?! Evo koliko godina bi Tijana Ajfon mogla da provede u ZATVORU za ORGANIZOVANJE ORGIJA!

A mislili smo da se izvukla!

Protiv Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon, tužilaštvo BiH podiglo je optužnicu zbog sumnje da je organizovala dve devojke iz Beograda da zajedno pružaju intimne usluge na privatnoj žurci u blizini Bijeljine.

Tijana je, posle mesec dana pritvora, puštena da se brani sa slobode, a najnovije informacije, koje kruže javnom scenom, govore u prilog da se Tijana ipak neće provući bez zatvora.

U želji da saznamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pravu istinu, pozvali smo njenog advokata Miloša Stevanovića iz Bijeljine, koji je od samog početka bio uz Tijanu i kao neko ko je zastupao pred zakonom, a kasnije i kao prijatelj.

- Hvala Vam puno na pozivu, ali ja i Tijana imamo dogovor po kom ja ne dajem izjave povodom tog slučaja. Zamoliću Vas da pozovete nju za izjavu - bio je kratak advokat Stevanović.

Objavu dijeli Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic)

Kako smo saznali, prema optužnici za koju se Tijana tereti, njoj poreti kazna zatvora od jedne do pet godina, po zakonu Bosne i Hercegovine, na čijoj teritoriji je i napravljeno ovo delo.

Tijana nije bila dostupna za komentar.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ SAMO U PENI Napravila sebi potpuni ugođaj, provocira više nego ikad (VIDEO)
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.