Izvor: Mondo, 08.Jan.2019, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi iPhone XI prve slike: 3 kamere pozadi, isti dizajn

Dva pouzdana “tastera“ podelila su sa IT svetom informaciju da je ovo novi iPhone XI.

Prema poznatim IT “taster“ kanalima - @Onleaks i @UniverseIce - novi iPhone za 2019. godinu zvaće se iPhone XI i imaće tri poleđinske kamere, sličnog oblika kao Mate 20 Pro, što bi značilo da sad Apple kopira Huawei (u neku ruku). Model kamere će se razlikovati, jer će jedna od tri biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tzv. 3D ToF kamera sa unapređenom dubinom polja i boljim AR opcijama.

Kamera izgleda prilično nevešto dizajnirana, ali ovi kanali tvrde da je ovo render upotrebljivog inženjerskog primerka novog iPhone modela, koji je u fazi testiranja. Navodno, dizajn nije konačan i on bi tek trebalo da bude potvrđen u narednih nekoliko nedelja.



Izvor: Digit

iPhone XI će, takođe, doći u tri verzije, a ne očekujemo da pre septembra.

Kako se vama čini ovaj mogući iPhone XI dizajn?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

An unfortunate news, you see the iPhone 2019 renderings, is correct. pic.twitter.com/GFH9pLnUr0

— Ice universe (@UniverseIce) January 6, 2019

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.