Procurele fotke novog Ajfona 12 zaustavili su jednu veoma važnu glasinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2020, 13:23

Procurele fotke novog Ajfona 12 zaustavili su jednu veoma važnu glasinu

Nije mala stvar...

U iščekivanju novog iPhone 12 modela, izgleda da se na internetu pojavio "leak" koji nam prikazuje kako izgleda ekran ovog telefona.

iPhone 12的真机屏幕,5.4英寸的刘海全面屏,单手掌握,这不就是你们想要的小屏旗舰吗[笑而不语] pic.twitter.com/esAyjSQGXD

— Digital Chat Station (@StationChat) July 27, 2020

Ove fotografije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su prvobitno objavljene na kineskoj društvenoj mreži Weibo, a vidi da su prerađene tako da se skrije identitet onoga ko ih je objavio. Međutim, ukoliko su legitimne, brige da je proizvodnja iPhone 12 uređaja zastala zb og pandemije nisu osnovane.

Jedina informacija koju možemo da dobijemo od ovih fotogafija (ali veoma važna) jeste to da je "notch" identične veličine kao i na iPhone 11 modelu, što se kosi sa glasinama koje su kružile internetom u poslenje vreme.

Naime, razni izvori su tvrdili da će Apple postepeno smanjivati notch kako novi modeli budu izlazili, da bi ga, naposletku, potpuno izbacio iz upotrebe.

U svom tvitu, Weibo koirsnik koji stoji iza naloga Digital Chat Station tvrdi da su ovo ekrani iPhone 12 modela dijagonale 5.4 inča, što će biti najmanji iPhone sa displejem preko cele prednje strane do sada - manji čak i od iPhone SE 2.

Dok čekamo potvrde od insajdera sa pravim informacijama, Džona Prosera i Maksa Vajnbaha, stavićemo jedan mali znak pitanja pored ovih fotografija.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.