Priključio telefon na 100 punjača odjednom! Kako je to moguće?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 20:51

Priključio telefon na 100 punjača odjednom! Kako je to moguće?! (VIDEO)

Svet tehnologije je kao stvoren za raznorazne probe, izmene i podešavanja, pa je tako jedan entuzijasta odlučio da se pozabavi neobičnim "šta će da se desi" eksperimentom.

Jutjuber koji stoji iza kanala Tech Rex odlučio je da testira da li ima razlike u punjenju dva Ajfon uređaja ako se jedan uključi na sto punjača, a drugi na samo jedan.

Tako je on čak sto adaptera uključio u struju, a zatim ih zalemio kako bi napravio jedan ulaz. Za test je koristio dva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iPhone 6S telefona. Na jednom je Battery Health bio 84%, i na taj je priključio sto punjača. Na drugom je Battery Health bio 85%, a na oba je isključio optimizaciju punjenja.

Sačekao je da se oba telefona iprazne potpuno, odnosno da se isključe, pa ih stavio da se pune.

Kada je uključio prvi telefon na sto punjača, Apple logo se odmah pojavio. Uključio mu je Airplane Mode i pojačao osvetljenje do maksimuma.

Nakon nekog vremena, telefon priključen na sto punjača imao je 50% baterije, a drugi telefon 39%. Međutim, ubrzo ga je telefon na jednom punjaču "sustigao", pa je tako, dok je iPhone na sto punjača došao do 97%, ovaj drugi stigao je do 93%.

Zaključak eksperimenta je, naravno, da nije toliko bitno koliko adaptera je ujedinjeno i priključeno - telefoni se pune manje-više isto, pa jednostavno ne bi bilo vredno truda seći, lemiti i spajati sto punjača (a da ne pričamo i da bi bilo prilično skupo).

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.