Novi Ajfon stiže za manje od nedelju dana! Poznate KARAKTERISTIKE svih modela! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2019, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Ajfon stiže za manje od nedelju dana! Poznate KARAKTERISTIKE svih modela! (FOTO)

Mnogi željno iščekuju!

Tehnološki gigant iz Kupertina je i zvanično potvrdio: novi Ajfon uređaji zvanično će biti predstavljeni u utorak 10. septembra, sedištu kompanije Epl.

Na događaju će, kako je i očekivano, biti predstavljena tri nova modela telefona, naslednika aktuelnih Ajfona XS, XS Max i XR.

📱 New phones are expected to be the iPhone 11, iPhone 11 Pro and iPhone 11 Pro Max

📱 All are rumored to have a square >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << camera bump on the back with new sensors

📱 They'll be tougher to crack, have better water resistance and longer battery lifehttps://t.co/wo4EadnfAT

— CNET (@CNET) September 3, 2019

Najveća novina, odnosno promena u odnosu na prethodne modele, je sistem od tri kamere na poleđini, koji se i vizuelno dosta razlikuje u odnosu na dosadašnja rešenja. Osim toga, novi telefoni bi trebalo da imaju i podršku za elektronsku olovku Apple Pencil, sličnu onoj kod Samsungove Note serije.

Sva tri modela pokreće isti A13 čip, ali se razlikuju po količini RAM memorije kao i prema kapacitetu baterije koja ih napaja.

U prethodnom periodu bilo je dosta nagađanja, spekulacija i procurelih informcija, tako da specifikacije još uvek nisu zvanične. I pored toga, on će, gotovo je sigurno, ozgledati ovako:

I pored toga što se još uvek spkuliše kako će se novi Ajfon uređaji tačno zvati, tj. da li će kao i njihovi prethodnici nositi oznake Ajfon 11, Ajfon 11 Pro i Ajfon 11 Pro Max, sigurno je da će pretprodaja novih telefona početi 13, a zvanični početak prodaje je 20. septembra.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Novi Ajfon stiže za manje od nedelju dana! Poznate KARAKTERISTIKE svih modela! (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 05.Sep.2019, 09:50

Tehnološki gigant iz Kupertina je i zvanično potvrdio: novi Ajfon uređaji zvanično će biti predstavljeni u utorak 10. septembra, sedištu kompanije Epl.. Na događaju će, kako je i očekivano, biti predstavljena tri nova modela telefona, naslednika aktuelnih Ajfona XS, XS Max i XR.. Najveća novina,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.