Izvor: Mondo, 25.Dec.2018, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko ažurira sistem - izgubiće mrežu?

Ovo se desilo mnogim korisnicima, koji su ažurirali svoj iPhone na iOS 12.1.2 verziju.

Mnogim Apple korisnicima širom sveta ovaj 25. decembar doneo je prekid telefonske veze, jer su nakon instalacije na iOS 12.1.2 shvatili da nemaju više mrežu. Greška, o kojoj su izvestili svi svetski mediji, izaziva blokadu mrežnog signala na brojnim iPhone modelima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ostavljajući korisnike tako u mogućnosti da komuniciraju samo putem Wi-Fi mreže, odnosno aplikacija, koje su u mogućnosti da koriste Wi-Fi vezu.

Pročitajte i ovo: Lagali o veličini i rezoluciji ekrana?!

No service“ poruka dočekala je, kaže PhoneArena, korisnike širom sveta i na različitim tipovima iPhone telefona odmah nakon instalacije na iOS 12.1.2 verziju softvera, pa taj sajt, pozivajći se na The Forbes izveštaje, savetuje da se svi korisnici uzdrže od ažuriranja na ovu iOS verziju i sačekaju 12.1.3 ili neku drugu, koja bi trebalo da se pojavi do kraja tekuće godine.

Pomenuti sajtovi navode da se problem pojavljuje na svim iPhone modelima, među kojima su i novi iPhone XR, iPhone XS i iPhone XS Max, a problem imaju korisnici posebno u SAD, Turskoj, ali i korisnici u Južnoj Americi, Aziji i Evropi, a sudeći po komentarima naših čitalaca - u Srbiji je sve u redu!

Takođe, Apple trenutno ima problema sa sporim odzivom servera na preuzimanje aplikacija i aktivaciju novih iPhone uređaja, pa budite strpljivi, jer bi ovo trebalo da je rezultat redovnog održavanja sistema, piše PhoneArena u odvojenoj vesti samo o ovom problemu.

Dakle, ako ste iPhone korisnik - preskočite iOS 12.1.2 ažuriranje!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.