DOKAZ - SAD VIŠE NEMA SUMNJE! Izgovorio, kamera SNIMILA! Lepi Mića traži TELEFON od Ane Korać? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2019, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOKAZ - SAD VIŠE NEMA SUMNJE! Izgovorio, kamera SNIMILA! Lepi Mića traži TELEFON od Ane Korać? (VIDEO)

Kraj glasinama, istina.

Čitave teorije i razni snimci su kružili na Internetu, povodom priča da zadrugari (ili samo neki među njima) imaju pravo da koriste mobilni telefon, što bi inače trebalo da bude strogo zabranjeno.

Međutim, sada se pojavio snimak na kojem se jasno čuje da Lepi Mića kaže Ani Korać - "ponesi mi Ajfon 6". Poslušajte:

Lepi Mića je oduvek smatran za "čoveka produkcije", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a često se može videti kako savetuje mnoge zadrugare kako da se ponašaju ili postave u određenoj situaciji. Takođe, i za Anu Korać se u poslednje vreme priča isto, a otkad je uplovila u vezu sa Davidom Dragojevićem, iskočila je u prvi plan. Čak je nedavno zahtevala da u "Zadrugu" nikako ne ulazi bivši dečko, Filip Mijatov, ili će u suprotnom napustiti rijaliti. U svakom slučaju, veoma sporna situacija.

FINALE JE SAMO PARAVAN ZA OVO?! Pobednik ovogodišnje Evrovizije se već zna?!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SKANDAL! Da li je ovaj snimak dokaz sa Lepi Mića ima telefon u Zadruzi?!

Izvor: Svet, 18.Maj.2019

Snimak koji je vrtoglavom brzinom počeo da kruži društvenim mrežama naišao je na burne reakcije, a glavni akteri su Lepi Mića i Ana Korać, koji se domunđavaju oko mobilnog telefona.. Na snimku se vidi kako Mića krišom zaustavlja Anu u prolazu, te joj šapuće da mu donese mobilni telefon, bar...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.