BIZNIS POKRENUT U BG-u, SVE SNIMLJENO: Vidite šta je Tijana Ajfon radila nedugo PRE HAPŠENJA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020, 13:31

BIZNIS POKRENUT U BG-u, SVE SNIMLJENO: Vidite šta je Tijana Ajfon radila nedugo PRE HAPŠENJA (FOTO)

Svečano otvaranje.

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, pre nekoliko dana dospela je u centar medijski pažnje kada je pre nekoliko dana uhapšena je u Suvom Polju kraj Bijeljine, a mediji u Srbiji preneli su navode da je osumnjičena za podvođenje i organizovanu prostituciju.

Zanimljivo je da je pre manje od mesec dana, početkom maja, bivša rijaliti učesnica zaplovila u preduzetničke vode, to jest, da je otvorila salon lepote "Coco >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << & Ti".

Starleta je dugo pre toga najavljivala pokretanje ovog posla, a svečanom otvaranju objekta prisustvovali njeni najbliži, kao i starlete Mimi Oro i Sanja Stanković.

One su uživale u šampanjcu, torti, a sve su zabeležili i objektivi foto aparata.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.