Zvanično: Zlatanović potpisao sa Majorkom ugovor na 4 godine

Izvor: JužneVesti.com, 31.Jul.2019, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično: Zlatanović potpisao sa Majorkom ugovor na 4 godine

Iz rodnog Užica u Beograd, iz prestonice Srbije u Surdulicu, a iz gradića na jugu na špansko ostrvo Majorka - tako izgleda fudbalski put Igora Zlatanovića. Ono o čemu se pisalo celog dana sada je i ozvaničeno - 21-godišnji napadač je iz surduličkog Radnika prešao u Majorku, povratnika u Primeru, jednu od najjačih fudbalskih liga na svetu.

Španski klub je na svom sajtu napisao da je mladi fudbaler potpisao 4-godišnji ugovor.

Iako ni >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Radnik, a ni Majorka nisu objavili o kolikom se obeštećenju ovde radi, specijalizovani sajt Transfermarket piše da je reč o 1.300.000 evra, što je više od onoga što se spekulisalo danas.

Zlatanović je u Radniku proveo poslednje 3 godine. U Surdulici se afirmisao, pa je prošle sezone izabran i za najperspektivnijeg mladog igrača u Superligi.

Inače, Užičanin neće biti usamljen na španskom ostrvu pošto je tamo već jedan srpski fudbaler Aleksandar Sedlar. Tu je i Ante Budmir, hrvatski igrač koji je, sudeći po snimku na društvenim mrežama, već prvog dana postao Zlatanovićev prevodilac.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.