Željko Buvač ima odličnu ponudu iz Bundeslige

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2019, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Buvač ima odličnu ponudu iz Bundeslige

Nekadašnji saradnik Jirgena Klopa u Liverpulu bi mogao da se zaposli kao samostalni trener u nemačkom bundesligašu.

Željko Buvač bi uskoro mogao da dobije posao.

Čovek koji je bio blizak saradnik Jirgenu Klopu od 2001. godine sve do prošle sezone se rastao sa Liverpulom, a po svemu sudeći je odlučio da samostalno krene u posao.

Bundesliga bi ponovo mogla da bude njegova stanica, tamo je igrao svojevremeno za Majnc, bio i asistent Klopu u Majncu i Borusiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Dortmunda, a sada je dobio ponudu od Šalkea.

Načinio bi veliki fudbalski "zločin" kada bi prešao u klub koji je veliki rival Borusiji iz Dortmunda, ali ponuda je veoma dobra i postoji velika mogućnost da je prihvati, ako je verovati nemačkim medijima.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Buvač glavni kandidat za trenera Šalkea

Izvor: RTS, 05.Apr.2019, 12:52

Srpski fudbalski trener Željko Buvač glavni je kandidat da preuzme Šalke, prenosi nemački Skaj Sport. . Nekadašnji pomoćnik Jirgena Klopa u Majncu, Borusiji iz Dortmunda i Liverpulu trenutno je u ozbiljnim pregovorima...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.