Zbog ovoga stradaju konzole i džostijci, a šta da kažu fudbaleri Kolorada? (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Okt.2018, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ovoga stradaju konzole i džostijci, a šta da kažu fudbaleri Kolorada? (video)

Stradaju džojstici širom planete zbog ovakvih situacija u fudbalskim simulacijama, a evo dokaza da se tako nešto dešava i na pravom terenu.

Nema sumnje da se svima koji su ikada igrali PES i FIFA fudbalske simulacije dešavalo da ne mogu da realizuju izglednu šansu.

Nekada golman nestvarno interveniše, često igrač uspe da promaši nepromašivo, a nakon takvih situacija džostici lete prema zidu, u ponekim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << slučajevima i prema ekranu.

Prvi komentar svakog gejmera nakon što se nešto tako desi vezan je za to da je u pitanju video igra i da nema veze sa stvarnošću.

U utakmici između Minesote i Kolorada, dogodilo se nešto veoma slično.

Fudbaleri Kolorada su za samo par sekundi propustili da realiziju ne jednu, nego pet više nego izglednih prilika.

U par navrata napadači Kolorada su pogađali golmana, pa defanzivce na gol liniji, prosto je neverovatno kako nisu pronašli put do protivničke mreže.

Pogledajte OVDE kako je to izgledalo.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.