Zašto igrači Čelsija greju kopačke u mikrotalasnoj?

Izvor: B92, 03.Mar.2021, 17:11

Zašto igrači Čelsija greju kopačke u mikrotalasnoj?

Fudbaleri pribegavaju raznim dozvoljenim trikovima kako bi na terenu bili što bolji, a engleski mediji preneli su male tajne igrača Čelsija.

Naime, objavljeno je pred svaku utakmicu zagrevanju kopačke u mikrotalasnoj rerni.

Razlog je taj da bi one bile mekše na niskim tepmeraturama tokom zime, te da bi na terenu igrači imali bolje uslove da njihovi kvaliteti dođu do izražaja.

"Moderne kopačke za fudbal su dosta krute i tesne za noge bez obzira >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na to što igrači nekada uzmu i za broj veće.To je posebno problematično kada je hladnije vreme jer su kopačke dosta neudobne, a to se posebno odnosi na ove novije, moderne modele", objašnjava "San" i dodaje:

"Igrači ih stavljaju u mikrotalasnu rernu na minut ili dva kako bi se ugrejale i samim time bile udobnije jer koža više ne bude tako kruta. Žele najbolje od opreme koju koriste i to je način da najbrže reše problem pred utakmicu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.