Zašto Bufon napušta Juventus?

Izvor: B92, 12.Maj.2021, 11:39

Zašto Bufon napušta Juventus?

Golman Juventusa Đanluiđi Bufon odlučio je da napusti taj fudbalski klub, izmedju ostalog, i zbog trenera Andree Pirla, preneli su italijanski mediji.

Kako je prenela Gazeta delo Sport, jedan od razloga što Bufon drugi put u karijeri napušta Juventus je trener.

Bufon i Pirlo su kao igrači osvojili brojne trofeje zajedno, uključujući i Svetsko prvenstvo sa reprezentacijom Italije, ali 43-godišnji golman je razočaran pošto je želeo veću minutažu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Bufon je ove sezone odigrao samo 12 utakmica, a večeras će braniti protiv Sasuola u utakmici Serije A.

Njegov ugovor sa Juventusom ističe na kraju sezone.

On je u utorak objavio da će napustiti klub, sa kojim je osvojio 10 titula prvaka Italije i četiri Kupa. Italijanski mediji spekulisali su prethodnih nedelja da će Pirlo napustiti klub na kraju sezone.

Inter slavi titulu i pitanje je u kom će sastavu večeras (20.45) na megdan Romi koja takođe nema velikih takmičarskih motiva jer plasman u Evropu najmanje zavisi od nje. Možda je idealna prilika za opkladu na golove - kvota na 3+ je 1,40, a na GG3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Roma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.