Zambrota novi trener-igrač švajcarskog Kjasoa

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Nov.2013, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zambrota novi trener-igrač švajcarskog Kjasoa

Bivši reprezentativac Italije Đanluka Zambrota postavljen je na mesto trenera švajcarskog drugoligaša Kjasoa.
Stručni štab Kjasoa će do 30. juna 2014. godine predvoditi Đanluka Zambrota. On će nastaviti da igra fudbal – saopšteno ja na zvaničnom sajtu kluba.
Zambrota je u januaru ove godine prešao iz Milana u Kjaso, za koji je do sada odigrao 21 utakmicu. Dres reprezentacije Italije je nosio na 98 mečeva i postigao je dva gola.
Kjaso se trenutno nalazi na pretposlednjem devetom mestu švajcarske duge lige sa jednom pobedom, pet remija i deset poraza.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zambrota igrač trener Kjaza

Izvor: Press, 27.Nov.2013

Bivši italijanski defanzivac Ðanluka Zambrota izabran je za novog trenera švajcarskog drugoligaša Kjaza, saopšto je taj klub.

Nastavak na Press...

Zambrota kao trener-igrač spašava Kjaso od ispadanja iz druge lige

Izvor: Blic, 28.Nov.2013, 10:25

Bivši italijanski defanzivac Đanluka Zambrota izabran je za novog trenera švajcarskog drugoligaša Kjasa...Zambrota će imati ulogu igrača trenera, s obzirom da i igra za Kjaso u odbrani...Tridesetšestogodišnji Italijan, član reprezentacije koja je osvojila titulu prvaka sveta 2006, potpisao je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.