ZBOG OVE FOTKE GORE DRUŠTVENE MREŽE: Nikola Rokvić napravio selfi sa ovom SVETSKOM ZVEZDOM

Izvor: Story, 04.Sep.2019, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG OVE FOTKE GORE DRUŠTVENE MREŽE: Nikola Rokvić napravio selfi sa ovom SVETSKOM ZVEZDOM

Popularni pevač Nikola Rokvić podelio je sa svojim pratiocima na Instagramu kako je imao veoma zanimljiv susret sa svetskom fudbalskom legendom. Reč je o Dijegu Maradoni. Naime, pevač je objasniko kako je sreo bivšeg sportistu i iskoristio kako bi se fotografisao sa njim, pa je objasnio i kako je došlo do njemu dragog selfija. Iako u ... The post ZBOG OVE FOTKE GORE DRUŠTVENE MREŽE: Nikola Rokvić napravio selfi sa ovom SVETSKOM ZVEZDOM appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Nikola Rokvić ZAMOLIO SVETSKU ZVEZDU ZA SLIKU: On ga ODUVAO, a kad mu je rekao da je IZ SRBIJE usledio je ŠOK! (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 04.Sep.2019

Popularni pevač Nikola Rokvić podelio je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram da je imao veoma zanimljiv susret sa čuvenim fudbalerom Dijegom Maradonom. Ovu priliku pevač je iskoristio kako bi se fotografisao sa njim, a taj selfi je podelio i sa svojim fanovima, pa je objasnio i kako...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.