ZA TV ARENU GOVORE ĐUKIĆ I STEPANOVIĆ: Život u doba korone

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA TV ARENU GOVORE ĐUKIĆ I STEPANOVIĆ: Život u doba korone

Proslavljeni stručnjaci preneli svoj iskustva.

TV Arena sport nastavlja sa eskluzivnim prilozima sa sportistima koji govore o danima kad je gotovo jedina tema borba sa krona virusom. Ovoga puta reč su imali fudbalski treneri Miroslav Đukić i Dragoslav Stepanović,kao i rukometaš Vuk Lazović.

O svom iskustvu iz Španije govori Miroslav Đukić, bivši fudbaler i trener Valensije. On se trenutno nalazi u Hihonu, gradu u kojem trenira istoimeni klub.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Nekadašnji šef struke crno-belih otkrio je koliko zaraženih i preminulih ima u ovom gradu. Istakao je i dva ključna događaja koja su uzrokovala da Španija bude jedno od žarišta Covid19.

Popularni Stepi koji je nedavno za inostrane medije govorio o Luki Jovića, ovoga puta pričao je o tome kako provodi vreme u karantinu, odnosno kakvu ulogu ima kod kuće dok njegova supruga pere prozore.

Vuk Lazović, sin glumca Danila Lazovića prvi je i jedini stranac rukometaš u Južnoj Koreji. Tokom razgovora možete čuti i dosta toga zanimljivog o stanju u Crnoj Gori ali i iskustvu koje je sa virusom Korona imao u Južnoj Koreji.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Đukić iz Šanije: Osmog marta se okupilo 500.000 ljudi VIDEO

Izvor: B92, 01.Apr.2020

O svom iskustvu ali iz Španije tokom koronavirus pandemije za "TV Arena sport" govori Miroslav Đukić, bivši fudbaler i trener Valensije...On se trenutno nalazi u Hihonu, gradu u kojem trenira istoimeni klub, a kućnom je karantinu...U Španiji ima preko 72.000 zaraženih i preko 5.500 mrtvih. U samom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.