Izvor: MozzartSport.com, 05.Maj.2021, 12:08

Vučić: Pohapsićemo mafijašku bandu iz fudbala

“Smeje im se cela Evropa i svet“, kaže predsednik Srbije

Decenijski san ljubitelja fudbala iz Srbije: da se domaće prvenstvo pročisti od mešetara i da se navijači vrate na stadione da gledaju utakmice u kojima se pobednik unapred ne zna. Čelnici Fudbalskih saveza godinama su uveravali da je prvenstvo svake sezone “regularnije“ – ne i regularno – od prethodnog, ali i završnica tekući ciklus nam govori da od tih obećanja nismo dobili ništa.

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sada se u celu priču uključio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji u intervjuu za TV Pink obećava: pohapsiće “fudbalsku mafiju“.

Mnogo sam tužan kako nam izgleda završetak fudbalskog prvenstva. Mafijašku bandu iz fudbala, kojima se smeje cela Evropa i svet, sve ćemo da ih pohapsimo. Narod neka vidi da li govorim istinu, i kako će da se igra sledeće prvenstvo“, rekao je Vučić za Pink.

Pomoći će i to što ćemo od sledeće sezone i u Superligi gledati VAR, ali svi dobro znaju da to nije nikakva garancija dok se u borbu protiv nameštanja ne uključi policija i bezbednosne službe. I upravu tu Vučić može da pomogne.

Sada vam kažem, tu mafijašku bandu iz fudbala... sve ćemo da ih pohapsimo. Koji puštaju penale da im se smeje ceo svet. I nema veze koji funkcioner im je pomagao. To je moje novo obećanje. Pogledajte rezultate u poslednjih sedam kola. Pa, neki timovi više liče na Mančester siti i Pari Sen Žermen“, završio je Vučić.

Ovome bi se zaista svi obradovali. Ako se zaista i obistini.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.