Vreme je da Ronaldo završi igračku karijeru

Izvor: B92, 28.Sep.2022, 22:20

"Vreme je da Ronaldo završi igračku karijeru"

Bivši italijanski fudbalski reprezentativac Antonio Kasano poručio je Kristijanu Ronaldu da je vreme da okonča igračku karijeru, prenose italijanski mediji.

Portugalski mediji i navijači okrivili su Ronalda za poraz od Španije (1:0) u meču Divizije A Lige nacija.

Portugalija nije uspela da se plasira na Završni turnir Lige nacija, pošto je u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bragi sinoć poražena od Španije.

Fudbaler Mančester junajteda je bio jedan od najgorih igrača na terenu, a po završetku meča je ljutito bacio kapitensku traku.

"Ronaldo bi u ovom trenutku trebalo da sebi da učini uslugu i da shvati da je vreme za kraj karijere ako više ne možeš da budeš na određenom nivou. Osvojio si sve, fenomen si. Sada je vreme za kraj", rekao je Kasano, koji je igračku karijeru okončao pre tri godine.

Ronaldo (37) je za reprezentaciju Portugalije odigrao 191 meč i postigao je 117 golove.

Portugalski mediji tvrde da fudbaler Mančester junajteda ne bi smeo da bude starter u nacionalnom timu na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ronaldo tražio pomoć psihologa zbog životnih problema

Izvor: RTS, 29.Sep.2022, 10:42

Fudbaler Mančester junajteda i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo tražio je pomoć slavnog psihologa Kanađanina Džordana Petersona, prenose španski mediji. . Ronaldo je pre dve nedelje na društvenim mrežama objavio sliku sa Petersonom, a njegovih nekoliko...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.