Izvor: MozzartSport.com, 19.Jun.2021, 14:47

Vrelo leto u Švajcarskoj: Demba Ba promovisan u Luganu, Boranijašević pojačao Cirih

Srbin u novoj sredini, čuveni napadač zvezda prelaznog roka

Klubovi na letnjoj fudbalskoj pijaci u Švajcarskoj počeli su da se zahuktavaju, transferi su sve frekventniji, a današnij dan doneo je dva interesantna dogovora.

Demba Ba, francuski napadač senegalskih korena, zadužio je opremu Lugana u koji je stigao kao slobodan igrač nakon isteka saradnje sa Bašakšehirom. Iskusni ofanzivac stavio je paraf na jednogodišnji ugovor i tako ispisao novu stranicu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << fudbalske biografije u kojoj je zmeđu ostalog branio boje Hofenhajma, Čelsija, Njukasla i Bešiktaša, a pre povratka u Tursku imao je i epizodu u Kini.

✍ Demba Ba è un nuovo giocatore bianconero!

⚪🖤 Benvenuto!https://t.co/BlvultqbND pic.twitter.com/tQWENvSl8Q

Istog dana kada i 36-godišnji centarfor promovisan je i Nikola Boranijašević, pojačanje Ciriha. Defanzivac sposoban da obavi zadatke levog beka i štopera u novi tim stigao je takođe kao slobodan igrač, posle rastanka sa Lozanom u kojoj je proveo prethodne dvesezone. Odbrambeni fudbaler pre pečalbe u Švajcarskoj igrao je za Napredak, a osim u kruševačkom klubu iskustvo je stica i u Ventspilsu, Rudaru i Borcu iz Čačka.

✍️🏽 Der 29-jährige Rechtsverteidiger Nikola Boranijasevic wechselt per sofort zum #FCZ und unterschreibt einen Dreijahresvertrag bis Sommer 2⃣0⃣2⃣4⃣:

👉🏽 https://t.co/mPxtdZkl2S#fczuerich #stadtclub pic.twitter.com/Hqs17WJ934

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.