Izvor: MozzartSport.com, 17.Jul.2020, 16:15

Vredelo je čekati četiri meseca, šmekerski potez Miloša Ninkovića (VIDEO)

Srbin poveo Sidnej ka preokretu protiv Velingtona

Ponovo se igra fudbal na petom kontinentu, opet Miloš Ninković demonstrira kakav je majstor. U 21. kolu A lige srpski vezista je po ko zna koji put pokazao zašto je godinama jedan od najkvalitetnijih igrača prvenstva Australije. Nekadašnji fudabler Crvene zvezde je na meču sa Velingtonom, pri rezultatu 1:1, izveo potez za divljenje i poveo šampiona ka preokretu – 3:1.

Nekadašnji reprezenatativac >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Srbije je spoljnim delom stopala perfektno „izbacio“ Trenta Buhadžara na tridesetak metara od protivničkog gola, a rezervista pogodio za 2:1. Bila je to treća asistencija Srbina ove sezone, koji na kontu ima i pet pogodaka.

That ball from Ninko ????

The finish by @TrentBuhagiar12 ????

Enjoy the goal that put us in front! #SydneyIsSkyBlue #FootballReturns #SYDvWEL pic.twitter.com/EzbelumStC

Dva minuta kasnije, praktično preslikana akcija Sidneja: 22-godišnji Buhadžar je iz drugog pokušaja postavio konačnih 3:1, iako je Velington imao prednost koju mu je sa penala doneo Piskopo, a na isti način oduzeo Adam Le Fondre. Engleski internacionalac je tako stigao do 18 prvenstvenog gola i izjednačio se na čelu liste strelaca sa Džejmijem Meklarenom.

Bez ikakve dileme bila je ovo utakmica koju će dvostruki strelac i režiser trijumfa nebesko-plavih Trent Buhadžar dugo pamtiti. Dva gola u dva minuta za preokret šampiona i dokaz da momak kojeg neretko porede sa Juseinom Boltom nije samo sprinter na terenu. Doduše, tog prvog ne bi ni bilo da mu Miloš Ninković nije gurnuo loptu u prepoznatljivom stilu. Vredelo je četkati četiri meseca, koliko se nije igrao fudbal u Australiji.

Sastav Stiva Korike ima ubedljivu prednost na čelu tabele sa 51 bodom.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.