Voždovac: Jašić izmislio priču o pretnjama, neka mu služi na čast

Izvor: Sportal.rs, 23.Mar.2015, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voždovac: Jašić izmislio priču o pretnjama, neka mu služi na čast

Posle utakmice između Radničkog 1923 i Voždovca pričalo se o pretnjama oružjem. Kragujevčani su optužili goste iz Beograda za ozbiljne pretnje, upućene bivšem kapitenu "zmajeva", a sada igraču Radničkog Vladimiru Jašiću. Povodom celog slučaja oglasio se i beogradski klub, demantujući optužbe.

- Fudbalski klub Voždovac želi ovom prilikom da se obrati medijima o špekulacijama šta se događalo na utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << 20. kola Jelen Superlige, kada je Voždovac gostovao Radničkom iz Kragujevca (utakmica je završena pobedom domaćina 2:1).


Pojedini mediji preneli su izjavu šefa struke Radničkog Neška Milovanovića da je Vladimiru Jašiću za vreme utakmice ozbiljno prećeno sa klupe našeg kluba, a ovim putem želimo da razjasnimo ceo događaj.

Bivši igrač Voždovca, a sada prvotimac Radničkog Vladimir Jašić započeo raspravu sa celom klupom našeg tima uz psovke koje nisu za javnost. Odgovoreno mu je na isti način i na tome se sve i završilo. Nikakvih pretnji nije bilo, što mogu da potvrde brojni prisutni kao i sudije. Jašić je iz samo njemu znanih razloga izmislio priču o pretnjama, koja treba da mu služi na čast jer je dve godine bio u našem timu i nosio kapitensku traku.

Nakon utakmice, svi članovi našeg kluba, kao i uvek posle meča, sportski su pružili ruku i čestitali pobedu kragujevačkom Radničkom.

Ovom prilikom želimo da zamolimo Radnički iz Kragujevca da ne izmišljaju priče i da u svoje probleme i afere ne uvlače Fudbalski klub Voždovac - navedeno je u saopštenju "zmajeva".

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.