Vojvodina otkazala pripreme na Zlatiboru

Izvor: B92, 06.Jul.2020, 14:00

Vojvodina otkazala pripreme na Zlatiboru

Fudbaleri Vojvodine glavni deo priprema za novu sezonu neće sprovesti na Zlatiboru kako je to prvobitno bilo planirano, saopštio je novosadski klub.

"Usled činjenice da je u prethodnom periodu u čitavoj Srbiji došlo do novog širenja koronavirusa, pri čemu se neka od žarišta nalaze na teritoriji zapadne Srbije i samom Zlatiboru, fudbalski klub Vojvodina je odlučio da čitav tok priprema bude sproveden u FC 'Vujadin Boškov'", navodi se u saopštenju Vojvodine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Kako se dodaje, fudbaleri i članovi stručnog štaba Vojvodine će u FC "Vujadin Boškov" biti "ne samo zaštićeniji od ovog opasnog virusa, već će imati i idealne uslove za sprovođenje trenažnog procesa".

Početak takmičenja u Super ligi Srbije predviđen je za 1. avgust, a do tada je u planu da osvajači Kupa Srbije odigraju nekoliko prijateljskih utakmica.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Voša zbog koronavirusa ne ide na Zlatibor

Izvor: RTS, 06.Jul.2020

Fudbaleri Vojvodine neće odraditi glavni deo priprema na Zlatiboru kako je prvobitno bilo planirano, saopštio je danas klub iz Novog Sada. . Razlog je znatno pogoršana epidemiološka situacija u zemlji usled širenja koronavirusa..."Usled činjenice da je u prethodnom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.