Vest Hem želi da dovede Lingarda na pozajmicu

Izvor: B92, 26.Jan.2021, 11:43

Vest Hem želi da dovede Lingarda na pozajmicu

Fudbalski klub Vest Hem kontaktirao je Mančester junajted povodom dovođenja igrača Džesija Lingarda na pozajmicu do kraja sezone.

Kako je preneo "Skaj", Lingard nije igrao u Premijer ligi još od jula, a u Vest Hemu bi kod trenera Dejvisa Mojsa imao minutažu.

Junajted je aktivirao klauzulu u ugovoru 28-godišnjeg igrača do leta 2022. godine i još nije odlučio da li će pustiti Lingarda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ode u prelaznom roku koji traje do 1. februara.

Početkom meseca na "Old Traford" je došao Amad Dijalo iz Atalante, a trener Junajteda Ole Gunar Solskjer nagovestio je da bi 18-godišnji fudbaler mogao da bude u konkurenciji za prvi tim, što bi dodatno otežalo Lingardovu situaciju.

Lingardovi predstavnici su tokom leta razgovarali sa nekoliko engleskih i evropskih klubova, ali nisu uspeli da postignu dogovor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.