Vest Hem hoće Benitesa

Izvor: B92, 17.Maj.2018, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vest Hem hoće Benitesa

Fudbalski klub Vest Hem, pose razilaženja sa Djevidom Mojesom, kao glavnog kandidata za mesto menadžera vidi Rafu Benitesa.

Benites, koji trenutno vodi Njukasl, ima otkupnu klauzulu od šest miliona funti u svom ugovoru, koji važi još godinu dana.

"Čekićari" su se sa Mojesom razišli jer mu je šestomesečni ugovor istekao, pa su obe strane odlučile da saradnju ne produžavaju.

"Cilj nam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da zaposlimo neko veliko ime na mesto menadžera, koji će voditi klub u budućnosti. To ćemo uraditi u narednih deset dana", rekao je suvlasnik Vest Hema Dejvid Salivan.

Benites je Njukasl vodio do desetog mesta Premijer lige, dok je Vest Hem završio na 13. poziciji. Čelnici "Svraka" zadovoljni su radom španskog stručnjaka, pa ga sigurno neće pustiti bez borbe.

Vest Hem je, pored Benitesa, zainteresovan i za bivšeg menadžera Mančester sitija Manuela Pelegrinija, kao i trenutnog stratega Šahtjora Paola Fonesku.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vest Hem hoće Benitesa

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Maj.2018

Fudbalski klub Vest Hem, poslije razilaženja sa Djevidom Mojesom, kao glavnog kandidata za mjesto menadžera vidi Rafu Benitesa...Benites, koji trenutno vodi Njukasl, ima otkupnu klauzulu od šest miliona funti u svom ugovoru, koji važi još godinu dana..."Čekićari" su se sa Mojesom razišli jer...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.