Veliko priznanje: Siti nazvao teren po Džou Hartu

Izvor: B92, 19.Okt.2018, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko priznanje: Siti nazvao teren po Džou Hartu

Fudbalski klub Mančester siti nazvao je jedan teren za trening po svom bivšem golmanu i povremenom reprezentativcu Engleske Džou Hartu.

Zanimljivo je da će se već u subotu na Etihadu odigrati duel između "građana" i Banrlija, za koji trenutno nastupa Džo Hart.

Ovim potezom Mančester siti odao je priznanje bivšem golmanu koji im je u sezoni 2011/12 pomogao pri osvajanju treće titule šampiona Engleske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u istoriji kluba.

Govoreći o ovoj odluci, predsednik Mančester sitija Kaldon Al Mubarak obratio se prisutnima. "Zaista je prikladno da se obeleži ovako nešto, Hart je bio član Sitija 12 godina."

Džo Hart na sve to je dodao da je izuzetno zahvalan na ovom gestu.

"Mančester siti je bio veliki deo mog života i moje karijere i jako sam ponosan. Bilo je neverovatnih golmana tokom istorije ovog kluba i osećam se privilegovano što me je klub izabrao u tolikom broju", izjavio je Hart.

Bivši golman Sitija ima još i osvojen jedan FA kup i Liga kup. Za tim sa Etihada zabeležio je 348 nastupa.

Mančester siti i Banrli sastaju se u subotu u 16:00 u devetom kolu Premijer lige.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Građani od danas treniraju na "Džou Hartu" (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 19.Okt.2018

FK Mančester Siti je odao priznanje bivšem golmanu Džou Hartu, nazvavši jedan od terena za trening njegovim imenom...Hart je prošle sezone odigrao poslednje utakmice za plave iz Mančestera u 12 godina dugom stažu...Zanimljivo je da će se već u subotu na Etihadu odigrati duel između "građana"...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.