Izvor: RTS, 20.Apr.2021, 20:33

Veliki preokret na Ostrvu, Čelsi i Siti napuštaju Superligu

Fudbalski klub Čelsi odlučio je da napusti novoformiranu Superligu, a očekuje se da tim putem krene i Mančester siti, prenose ostrvski mediji.
Čelsi večeras igra utakmicu Premijer lige protiv Brajtona, a navijači "plavaca" okupili su se u velikom broju ispred "Stamford bridža", sa jasnom porukom da ne žele upravu koja vodi klub u Superligu.

Zbog takve reakcije navijača, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i zbog negativne atmosfere stvorene u javnosti zbog formiranja Superlige, klub iz zapadnog Londona odlučio je da započne povlačenje iz nove organizacije, saznaje Skaj sports.
Navodno, Čelsi planira da se povuče "čim to bude moguće" zbog pravnih komlikacija, odnosno ugovora koji je klub sa "Stamford bridža" potpisao sa Superligom.

Prema pisanjima ostrvskih medija, očekuje se da isto učini i Mančester siti, dok se čeka reakcija ostalih engleskih klubova koji su planirali "bekstvo" u Superligu.
Da li je na pomolu kraj ideje bogatih klubova pre nego što je i započela, saznaćemo u danima pred nama.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Više ni Barselona nije sigurna?

Izvor: B92, 20.Apr.2021

Trese se fudbalska planeta u poslednjih 48 sati, a prema poslednjim informacijama od ideje Superlige Evrope već su odustala dva kluba...To su Čelsi i Mančester siti čiji su navijači izvršili veliki pritisak kako bi to učinili, a iz Španije stižu naznake da ni Barselona nije sigurna šta joj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.