Veliki Miha dobio ovacije u Bolonji, igrači ga obradovali pobedom! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2019, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki Miha dobio ovacije u Bolonji, igrači ga obradovali pobedom! (video)

Siniša Mihajlović na klupi Bolonje i u drugom kolu Serije A, pored teške borbe protiv opake bolesti.

Fudbaleri Bolonje dočekali su SPAL u drugom kolu italijanskog šampionata, meč je okončan pobedom domaćeg sastava od 1:0 (0:0).

Siniša Mihajlović je oduševio čitav fudbalski svet kada se u prvom kolu pojavio na klupi svog tima, samo 40ak dana nakon što je počeo sa hemioterapijom u borbi protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << leukemije.

Večeras je veliki borac ponovo bio na klupi Bolonje, dočekan je ovacijama sa tribina.

U 13. minutu dobra prilika za Destra, ali je u poslednjem trenutku bio izblokiran.

Usledila je prilika za SPAL, tukao je Kurtić, ali pored gola domaćina.

Igrao se 24. minut kada je Poli dobro šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je golman gostujućeg sastava uspeo da interveniše.

Otišlo se bez golova na odmor, nakon samo devet minuta nova šansa za domaćina, Sorijano tuče glavom iz dobre pozicije, lopta je otišla tik preko gola rivala.

Tražili su fudbaleri Bolonje u 58. minutu penal, glavni arbitar je odlučio da pogleda snimak, ali je ipak odlučio da ne dosudi kazneni udarac u korist Bolonje.

Pripretio je SPAL u 64. minutu preko Di Frančeska, ali je lopta nakon njegovog udarca prohujala sa spoljnje strane leve stative.

Velika šansa za Sorijana samo četiri minuta kasnije, nedostajalo mu je malo sreće, pogodio je prečku! Sjajan prodor Orsolinija, ostavio je lakši deo zadatka Sorijanu, ali je ovaj sa par metara zatresao okvir gola.

Raspoložen je bio i golman Spala Beriša, odlično je skinuo pokušaj Sansonea u 80. minutu.

Skorupski je sprečio šok u 85. minutu, kada je krajnjim naporom uspeo da ukroti pokušaj Misirolija.

A onda, 90. minut, gol Santadera za veliko slavlje, ali ga je sudija ubrzo prekinuo, pogodak nije priznat zbog ofsajda, a onda su zbog prigovara žute kartone dobili Orsolini i pomenuti Santander.

Ipak, pravda je zadovoljena u trećem minutu nadoknade, kada je Sorijano pogodio mrežu ekipe iz Ferare!

Pobeda Bolonje, prva u sezoni, hrabri Miha na kraju može biti zadovoljan.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mihajloviću ovacije i pobeda Bolonje u 93. minutu (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2019, 08:56

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović, koji se leči od leukemije, ponovo je vodio Bolonju sa klupe i to u dramatičnoj pobedi sinoć nad SPAL-om i golom Roberta Sorijana u 93. minutu za 1:0...Mihajlović je na stadionu "Renato Dalara" dobio ovacije sa svih tribina, uz parole podrške i gromoglasne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.