Vazura nakon reakcije Zajednice: Samo oni ne vide ono što cela Srbija vidi...

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2018, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vazura nakon reakcije Zajednice: "Samo oni ne vide ono što cela Srbija vidi..."

Veoma buran vikend u Superligi Srbije...

Predstojeća zima će čini se biti burna, u svakom pogledu.

Naročito u onom fudbalskom jer jučerašnja utakmica između Partizana i Mačve nikog nije ostavila ravnodušnim.

Pitanje regularnosti uslova za odigravanje meča se postavljalo od samog starta, a iz Partizana su se ekspresno oglasili. Šta klub iz Humske želi možete pročitati OVDE.

U međuvremenu, stigao je i negativan odgovor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Zajednice superligaša na zahteve "Crno-belih", ali i iz Crvene zvezde koja je zapravo stavila na stranu ljutog rivala.

Nakon svega, oglasio se i generalni direktor Partizana Miloš Vazura koji u izjavi za portal Mocart sport nije krio rezigniranost zbog čitave situacije.





"Apsolutna je laž da je bilo koga iz Partizana neko nešto pitao o početku utakmice. Niko nas ništa nije pitao. Odluka o početku utakmice je isključivo na delegatu. I nije u redu da se u javnost istine neistine, da se laže, kad je jasno da je utakmica odigrana u neregularnim uslovima."

Prema njegovim rečima, Partizan je tražio na poluvremenu da se utakmica prekine, ali nisu naišli na razumevanje čelnika Superlige.

"Po propisima smo imali pravo na to do 73. minuta, uslovi za igru su bili ne bolji, nego i gori nego danas. Ali sudija je rekao da ga prekid utakmice ne zanima, a već u 20. minutu je tražio da se čiste linije".

Klub je prihvatio da se utakmica završi jer je rečeno da će se sve utakmice 21. kola Superlige Srbije odigrati ovog vikenda.

"Ne bih se ni bunio sada da su sve današnje utakmice odigrane. Samo oni ne vide ono što cela Srbija vidi", zaključio je Miloš Vazura.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.