VIDEO: Golman je bio savladan, lopta je išla u gol, a onda se pojavio - pas!

Izvor: Večernje novosti, 21.Nov.2018, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Golman je bio savladan, lopta je išla u gol, a onda se pojavio - pas!

Na jednom fudbalskom terenu se dogodila veoma zanimljiva situacija. Svi su već videli loptu u golu, ali... Ne tako neobična situacija na fudbalskom terenu. Penal za jednu od ekipa. Izvođač je namestio loptu, golman je stajao na liniji, sve je bilo spremno. Sudija je dao znak, čuvar mreže je otišao na pogrešnu stranu, lopta je išla u nebranjeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << deo, ali se onda pojavio spasilac - pas!PROČITAJTE JOŠ: VIDEO: Da li je ovo najgorih 10 sekundi u istoriji fudbala? Penal je odbranjen, čovek koji je snimao sve ovo je prasnuo u smeh, dok je kuče odmah pobeglo. Pogledajte kako je to izgledalo.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najbolji golmanov prijatelj: Pas odbranio penal

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Nov.2018

​Na jednom fudbalskom terenu se dogodila veoma zanimljiva situacija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

TSC žestoko oštećen - Kako ovo može da bude ofsajd? (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Nov.2018

Nema dileme da će situacija iz 16. minuta utakmice na stadionu "Rajko Mitić" završiti na spisku najsmešnijih u tekućoj sezoni. Problem je što igračima oštećenog tima nimalo nije smešno...Tragikomčine sudijske odluke u domaćem fudbalu postale su sve češće. Prošlu sezonu obeležio je "fantomski"...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.