Uživo: Benfika - Zenit 0:0, Arsenal poveo protiv Milana već u 7. minutu!

Izvor: Blic, 06.Mar.2012, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Benfika - Zenit 0:0, Arsenal poveo protiv Milana već u 7. minutu!

U utorak će postati poznati prvi četvrtfinalisti evropske fudbalske Lige šampiona. Arsenal će pokušati da pred svojim navijačima nadoknadi poraz od 4:0 protiv Milana, a Benfika poraz od Zenita sa 3:2. Oba meča možete uživo pratiti uz tradicionalni Blicsport.rs prenos iz minuta u minut.

21:08 - Trenutni rezultati

Arsenal - Milan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 1:0, Koščielni 7' (prvi meč 0:4)

Benfika - Zenit 0:0 (prvi meč 2:3)

21:07 - Benfika počela da preti

Sve više razloga za zadovoljstvo navijača Benfike, ali gola još uvek nema na meču koji njihovi ljubimci igraju sa Zenitom. Ređaju se napadi domaćih u Lisabonu, Malafejev je na iskušenjima posle lucidnih proigravanja Gaitana, no mreža ruske ekipe, koja brani 3:2 iz prvog meča, i dalje miruje.

21:04 - Van Persijev projektil i Abijatijeva parada

Nastavlja se pritisak Arsenala, kapiten Robin Van Persi oprobao je svoj udarac sa ivice kaznenog prostora, lopta je išla u levi gornji ugao ali je Abijati sjajnom paradom uspeo da otkloni opasnost

21:03 - Loša kontra "tobždija"

Bili su igrači Arsenala u situaciji "2 na 2" posle greške Emanuelsona, ali su se spetljali, dozvolili fudbalerima Milana da se vrate u odbranu pa je šansa propala posle lošeg proigravanja Van Persija kome bi možda bolje bilo da je probao sam da okonča završnicu te kontre.

21:00 - Cezar šutira, Malafejev brani

Prva šansa u Portugaliji, Benfika je bila u prilici preko Cezara, ali je Malafejev, koji je propustio prvi duel ovih ekipa, uspeo da ukroti ovaj udarac koji je na putu ka golu pogodio jednog od igrača Zenita.

MareB Utorak, 06. 03. 2012. 20:58

Neregistrovan Korisnik

E sad da vidimo od cega je AC Milan , i kakav je trener Alegri , za trenera Arsenala znam ali da vidimo imaju li buducnost ili ne.

20:58 - Zenit se ne da

Očekivao se pritisak Benfike u revanš meču osmine finala Lige šampiona protiv Zenita koji brani 3:2 iz prvog meča, ali ekipa Lućana Spaletija, iako gost, igra više nego ofanzivno na "Lužu". I dalje je 0:0 u Portugaliji, ali ruska ekipa deluje konkretnije.

20:55 - Nova prilika za Arsenal

Van Persi je probao da iskosa sa desne strane iskoristi prelepo dugo proigravanje, ali prizeman udarac u dalji ugaoAbijati je uspeo da odbrani nogom. Ostaje 1:0 za Arsenal, koji napada od prvog minuta. I ne čudi, treba nadoknadtiti 4:0...

20:53 - Arsenal vodi!

Već u sedmom minutu Arsenal je poveo protiv Milana sa 1:0, strelac je Koščielni!

Očajno je reagovala odbrana italijanske ekipe kod kornera, Koščielni je ostao sam na šest, sedam metara jer su defanzivci roso-nerih pojurili ka daljoj stativi - a onda je usledio udarac glavom za koji nije bilo leka. Vode "tobdžije"!

20:49 - Ispitivanje snaga i prvi kartoni

Čuveno "opipavanje pulsa" je u toku. Ni jedan od četiri tima koji večeras nastupaju nije bio u prilici da postigne gol u uvodna četiri minuta, a jedino uzbuđenje viđeno je u Lisabonu gde je oštar start Zenitovog Anjukova sankcionisan žutim kartonom, a isto je prošao i, kobi drugi, Milanov Mark van Bomel zbog prekršaja na Rosickom. Obojica će propustiti prve mečeve četvrtfinala, ako se njihove ekipe plasiraju.

20:46 - Počelo je!

Počele su obe utakmice!

20:44 - Sve je spremno, krećemo!

Čuvene "mušeme" su se zanjihale i na "Emirejtsu" i na "Lužu", sve je spremno za početak prvih revanš mečeva osmine finala Lige šampiona!

20:32 - Sastavi za meč u Lisabonu

Benfika će protiv Zenita zaigrati sa sledećom jedanaestorkom na terenu: Artur, Emerson, Luizao, Maksi Pereira, Žardel, Havi Garsija, Bruno Cezar, Gaitan, Vicel, Oskar Kardozo i Rodrigo, dok svoju šansu sa klupe čekaju Eduardo, Miguel Vitor, Kapdevila, Nolito, Nemanja Matić, Nelson Oliveira i Saviola.

Za Zenit nastupaju: Malafejev, Anjukov, Krišito, Lomberts, Hubočan, Širokov, Zirjanov, Semak, Denisov, Bistrov i Keržakov, a rezerve su Ževnov, Bruno Alveš, Fajzulin, Danko Lazović, Husti, Bukarov i Kanunikov.

20:31 - Sastavi za meč u Londonu

Za Arsenal protiv Milana nastupaju: Ščešnji, Sanja, Vermalen, Koščielni, Gibs, Rosicki, Song, Van Persi, Volkot, Okslejd-Čembrlen i Žervinjo, dok su na klupi ostali Fabijanski, Đuru, Dženkinson, Oguzan, Ju-Jong, Šamak i Mikel.

Sa druge strane, Milan će nastupiti u sastavu: Abijati, Mekses, Mesba, Abate, Silva, Van Bomel, Noćerino, Emanuelson, Ibrahimović, Robinjo i El Šaravi, dok su među rezervama Amelija, Roma, Bonera, Akvilani, Ganc, Zambrota i Jepes.

20:30 - Krećemo!

Dobro veče i dobrodošli na novi Blicsport.rs prenos iz minuta u minut! Ovoga puta zajedno sa vama pratimo prve revanš mečeve osmine finala Lige šampiona: Arsenal dočekuje Milan, koji je pred svojom publikom deklasirao "tobžije" sa 4:0, a Benfika će probati da nadoknadi 3:2 iz prvog meča sa Zenitom koji je uspeo da ostvari trijumf u Sankt Peterburgu.

Podsećamo vas da i ovoga puta vaše najbolje komentare, kao i tvitove koji sadrže #ligasampiona možemo da ubacimo u naš Blog uživo, zato nam se pridružite u vrhunskom fudbalu i uživanju koje je uz njega neizbeženo. Krećemo!

Povezane vesti: Arsenal u nemogućoj misiji protiv Milana, Zenit brani gol prednosti u Lisabonu Pato se ponovo povredio, propušta revanš sa Arsenalom Novak podržao Milan sa tribina, Ibra mu poklonio dres /video/ Ibrahimović: Bili smo briljantni, ne pobeđuje se Arsenal 4:0 svaki dan Venger: Bili smo katastrofalni, kao i teren u Milanu

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

LŠ: Arsenal ipak bez podviga

Izvor: B92, 06.Mar.2012

Fudbaleri Milana i Benfike prvi su četvrtfinalisti ovosezonske Lige šampiona...Milan je prošao dalje iako je poražen na Emiratima od Arsenala sa, dok je Benfika na svom terenu u Lisabonu nadoknadila poraz od 2:1 pobedivši sa 2:0...Delovalo je da je Milan posle prve utakmice koju je na svom terenu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.