Uskoro se nastavlja još jedna fudbalska liga, jedina dilema - navijači!

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2020, 12:03

Uskoro se nastavlja još jedna fudbalska liga, jedina dilema - navijači!

Vlada podeljeno mišljenje.

Fudbalsko prvenstvo Australije, prekinuto krajem marta zbog pandemije korona virusa, nastaviće se 16. jula, objavio je danas tamošnji fudbalski savez.

Odluka o nastavku prvenstva doneta je nakon što je danas postignut sporazum između Fudbalskog saveza Australije, A lige i saveza fudbalera.

Potpuni detalji sporazuma nisu objavljeni, ali je izvršni direktor Saveza Džejms Džonson rekao da su igrači pristali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na smanjenje plata za poslednja tri meseca takmičenja.

Do kraja sezone ostalo je da se odigra 27 utakmica za 28 dana.

Fudbalske utakmice u Australiji mogle bi se igrati i sa navijačima na tribinama.

Australijska vlada je prošle nedelje najavila da bi na tribinama moglo da bude do 10.000 navijača, ali konačna odluka o tome tek treba da bude doneta.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbalska sezona u Australiji nastavlja se 16. jula

Izvor: RTS, 15.Jun.2020

Fudbalsko prvenstvo Australije, koje je bilo prekinuto 24. marta zbog pandemije koronavirusa, nastaviće se 16. jula, objavio je tamošnji fudbalski savez. . Do kraja sezone ostalo je da se odigra još 27 susreta za manje od...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.