ULICA NEMANJE MATIĆA, PARK RAĆE PETROVIĆA, STADION DRAGAN DŽAJIĆ, A U CENTRU TEREN ŽOZE MURINJO: Portugalc dobio stadion na Ubu! Nemanja Matić jedan od glavnih krivaca (FOTO)

Izvor: Kurir, 11.Nov.2019, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ULICA NEMANJE MATIĆA, PARK RAĆE PETROVIĆA, STADION DRAGAN DŽAJIĆ, A U CENTRU TEREN ŽOZE MURINJO: Portugalc dobio stadion na Ubu! Nemanja Matić jedan od glavnih ''krivaca'' (FOTO)

Fudbalski stručnjak Portugalac Žoze Murinjo dobio je teren u Srbiji. 
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Naspram ulice "Nemanja Matić" i parka "Raća Petrović" - teren "Žoze Murinjo"!

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2019, 11:01

Portugalac doživeo veliku čast, a najavio je i svoj dolazak u Srbiju...Iako bez posla, Žoze Murinjo i dalje važi za jednog od najvećih trenera današnjice...To je pokazao u mnogim klubovima širom Evrope, a posebnu čast je dobio u Srbiji...Čelnici Uba odlučili su da jedan teren u svom mestu nazovu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.