UEFA protiv FIFA

Izvor: B92, 22.Sep.2021, 22:03

UEFA protiv FIFA

Evropska fudbalska federacija (UEFA) kritikovala je ideju Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) ideju da se Mundijal igra na svake dve godine.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UEFA protiv predloga da se SP u fudbalu održava na dve godine

Izvor: Danas, 22.Sep.2021

Evropska fudbalska federacija (UEFA) na sastanku Izvršnog odbora u Kišinjevu još jednom je oštro kritikovala ideju Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) o uvodjenju Svetskog prvenstva na svake dve godine, prenela je danas agencija Hina.

Nastavak na Danas...

Poraz FIFA – i Vengera

Izvor: B92, 23.Sep.2021, 18:33

Već nedeljama se vodi fudbalska bitka, ali van stadiona...Svetska kuća fudbala (FIFA) želi da se Svetsko prvenstvo, umesto na svake četiri, igra na svake dve godine, čemu se protive UEFA, ali i Južnoamerikanci...Na stranu UEFA sada je stala i Evropska komisija, koja je saopštila da je Evropa centar...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.