Bez rasprave o suspenziji Partizana

Izvor: B92, 01.Okt.2009, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez rasprave o suspenziji Partizana

Beograd -- UEFA neće raspravljati o mogućoj kazni za Partizan zbog ubistva Brisa Tatona, potvrđeno je za B92 iz sedišta Evropske fudbalske unije.

Iz UEFA je potvrđeno da slučaj ne spada u njihovu ingerenciju. Na taj način su odbačene sve spekulacije pojedinih medija i zvaničnika da će UEFA kazniti Partizan zbog toga što su huligani sa navijačkim obeležjima 'crno-belih' odgovorni za smrt francuskog državljanina Brisa Tatona.

Opširnije o ovoj temi možete čitati u našoj rubrici Sport.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizanu ne preti izbacivanje iz Evrope

Izvor: NaDlanu.com, 30.Sep.2009, 17:00

DONJECK, 30. septembra 2009. (Beta) - Generalni sekretar fudbalskog kluba Partizan Darko Grubor izjavio je danas da Evropska fudbalska unija (Uefa) nema osnova da kazni taj klub zbog ubistva navijača Tuluza Brisa Tatona u Beogradu, ali je upozorio da će "crno-beli" ubuduće za najmanji incident biti...

Nastavak na NaDlanu.com...

UEFA - oštra kazna za Partizan?

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2009

Kako su večeras objavile "Večernje Novosti", list je kontaktirao sekretara disciplinske komisije UEFA koji je nezvanično rekao da će Partizan biti strogo kažnjen već u utorak. Prema njegovom mišljenju klub kriv jer su navijači nosili njegova obeležja.

Nastavak na Sportske.net...

UEFA neće kazniti Partizan!

Izvor: Sportal.rs, 01.Okt.2009

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije neće raspravljati o mogućnoj kazni za Partizan zbog smrti navijača Tuluza Brisa Tatona, preminulog u utorak od povreda koje mu u Beogradu 17.

Nastavak na Sportal.rs...

UEFA neće raspravljati o mogućnoj kazni za Partizan

Izvor: NaDlanu.com, 01.Okt.2009

BEOGRAD, 1. oktobra 2009. (Beta) - Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) neće raspravljati o mogućnoj kazni za Partizan zbog smrti navijača Tuluza Brisa Tatona, preminulog od povreda koje mu u Beogradu 17. septembra naneli huligani. "Neće biti sastanka Disciplinske komisije povodom...

Nastavak na NaDlanu.com...

Bez rasprave o suspenziji Partizana

Izvor: Radio 021, 01.Okt.2009

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) neće raspravljati o mogućnoj kazni za Partizan zbog smrti navijača Tuluza Brisa Tatona. "Neće biti sastanka Disciplinske komisije povodom tog slučaja. Incident se desio izvan stadiona zbog čega komisija neće pokretati istragu i raspravljati...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.