UEFA bez milosti, na udaru i orlovi, uskoro dobro oprobani crno-beli recept!?

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA bez milosti, na udaru i "orlovi", uskoro dobro oprobani "crno-beli" recept!?

Čelnici evropske kuće fudbala ne praštaju.

UEFA je ponovo rešila da kažnjava srpske timove, a ovoga puta na udaru je seniorski nacionalni tim.

Prema pisanju portala Mocart sport, Fudbalski savez Srbije je kažnjen sa dve utakmice bez poublike, jedna je uslovna, zbog gomile sitnih prekršaja iz meča sa Portugalcima.

Iz Niona nije stiglo obrazloženje o konkretnim prestupima, ali je gotovo izvesno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da se karte za meč selekcije Srbije sa Luksemburgom neće predavati.

Zato su u FSS rešili da pribegnu oprobanom receptu Partizana, na Terazijama se nadaju da će privući što veći broj dece mlađe od 14 godina iz čitave Srbije.

Nakon Luksemburga sledi meč sa Ukrajinom na kojoj će Srbija biti uslovno kažnjena, pa bi "orlovi" vrlo lako mogli da budu ponovo kažnjeni na sledećoj narednoj utakmici na domaćem terenu.

Ukoliko "orlovi" dobiju Norvešku na strani, upravo bi ta utakmica mogla biti i odlučujuća.

Čekamo potvrdu UEFA...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

UEFA KAZNILA FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE: Dve utakmice pod specifičnim okolnostima (FOTO)

Izvor: Kurir, 21.Okt.2019

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznila je danas Fudbalski savez Srbije (FSS) sa dve utakmice bez publike (druga uslovno), zbog propusta u organizaciji utakmice protiv Portugalije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.