UEFA SVE IZNENADILA: Ovo je NAJBOLJI tim 21. veka, mnogi se NEĆE složiti sa ovim IZBOROM (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020, 11:59

UEFA SVE IZNENADILA: Ovo je NAJBOLJI tim 21. veka, mnogi se NEĆE složiti sa ovim IZBOROM (FOTO)

Prednjače igrače Barselone i Reala.

Po izboru Evropske fudbalske federacije u timu 21. veka našla su se petorica igrača Barselone, dvojica fudbalera Real Madrida dok su ostala mesta podelili između sebe prvotimci engleskih i nemačkih klubova.

U najbolji sastavu, koji je formiran na osnovu broja pojavljivanja u timu godine koji UEFA objavljuje na kraju svake godine od 2001, na golu je Iker Kasiljas, osvajač dva Evropska i jednog Svetskog prvenstva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Španijom, dok su u odbrani Karlos Pujol, sa tri titule Lige šampiona u Barseloni, i dva trofeja sa prvenstava Evrope i sveta, zatim Filip Lam, predstavljen kao jedan od najkonstantnijih igrača prošle decenije, Serhio Ramos, koji je kao i Pujol sa Španijom stigao na vrh Starog kontinenta, i na kraju Žerar Pike. U sredini terena našli su se Ćavi Hernandez, Andrea Injesta, i Stiven Džerard, jedini Englez koji je dospeo u društvo najboljih po UEFA izboru.

😍😍😍 Which 2 stars would link up best?

Players to have featured in the most UEFA fans' teams of the year 🙌#TeamOfTheYear

— UEFA Champions League (@ChampionsLeague) December 3, 2020

Zlatni napadači 21. veka su očekivano Kristijano Ronaldo, koji je rekordnih 11 puta bio u idealnom timu godine u UEFA izboru, Lionel Mesi, koji od kada je debitovao 2008. samo jednom nije bio u društvu najboljih na kraju godine, i na kraju Teri Anri.

Izostanaka ima mnogo, pa su tako "odstranjeni" igrači poput Zinedina Zidana ili Ronaldinja, ali je na kraju sastavljen vrlo zanimljiv tim.

Lista najboljih igrača 21. veke sastavljena je kao najava pre proglašenja najboljeg tima 2020. godine zakazanog za sledeću nedelju.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Svetsko prvenstvo,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.