Izvor: Blic, 16.Avg.2018, 06:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBILA CEO FUDBALSKI TIM, LJUDE U CRKVI... Svedoci viču da je munja srušila most u Đenovi i to ne bi bio prvi put da je izazvala MASOVNO STRADANJE

Broj poginulih u rušenju vijadukta u blizini italijanskog grada Ðenove popeo se na 42, a spasioci nastavljaju da tragaju za preživelima ispod ruševina. Istražuju se razlozi zbog čega je došlo do tragedije, ali pojedini svedoci tvrde da je udar munje doprineo da se konstrukcija mosta uruši. Ukoliko se to ispostavi kao tačno, ne bi bio prvi put da je munja "krivac" za smrt velikog broja ljudi.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UDAR GROMA UBIO CEO FUDBALSKI TIM I VERNIKE U CRKVI: Svedoci tvrde da je munja srušila most u Đenovi, a masovna stradanja dešavala su se i ranije

Izvor: Kurir, 16.Avg.2018

Najmanje 38 ljudi je poginulo u rušenju mosta u Đenovi, a svedoci tvrde da je udar groma doprineo da se konstrukcija uruši.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.