U Rusiji navijači mogu na fudbalske utakmice

Izvor: RTS, 29.Maj.2020, 17:36

U Rusiji navijači mogu na fudbalske utakmice

Ruska fudbalska federacija predstavila je plan nastavka fudbalskog prvenstva, koji je potvrdila nadležna regulatorna služba, a kojim je, između ostalog, predviđeno da se navijačima dozvoli dolazak na stadione, izvestio je TAS.
Nastavak ruskog prvenstva je najavljen za 21. jun, a prisustvo publike na stadionima pomoći će klubovima da delimično ublaže gubitke nastale uvođenjem vanrednih mera i prekidom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << fudbalskog nadmetanja 17. marta.

Susedna Belorusija je, za sada, jedina evropska zemlja u kojoj je nastavljeno prvenstvo uz prisustvo navijača na stadionima.
Ruski predsednik Vladimir Putin u četvrtak je izjavio da je "prema mišljenju eksperata zemlja pregurala najgori deo epidemije" i ohrabrio je funkcionere lokalnih samouprava da postupno ukidaju neke restriktivne mere.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.