U Radničkom besni - teren na Čairu uništen, velika investicija propala!

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2019, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Radničkom besni - teren na Čairu uništen, velika investicija propala!

Teren na stadionu fudbalskog kluba Radnički iz Niša "žestoko je oštećen" tokom vežbanja atletičara, saopštio je danas taj superligaš i najavio krivično gonjenje odgovornih.

Posle 20 godina stadion Čair je ovog leta dobio moderan teren i travnatu podlogu po svetskim standardima, postavljen je moderan sistem za navodnjavanje i uložen je veliki novac u modernizaciju terena.

Fudbalski klub Radnički, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je uložio 220.000 evra, naveo je da su to "po svemu sudeći uzalud bačene pare", jer je zbog problema grada da reši pitanje gde će trenirati niški atletičari teren "žestoko oštećen" tokom vežbanja članova Atletskog kluba Radnički.





"Fudbalski klub Radnički u potpunosti podržava niške atletičare i smatra  da oni zaslužuju svoje mesto za trening, ali ne po cenu oštećenja fudbalskog terena i sistema prskalica koji su postavljeni i skupo plaćeni. Veliki trud i napor uloženi su u očuvanje stadiona i obezbeđivanje adekvatnih uslova za održavanje utakmica da bismo mirno  gledali kako neko to uništava bacanjem koplja i kugli. Uostalom, ni fudbaleri Radničkog ne treniraju na glavnom terenu, kako bi se on sačuvao za takmičarske mečeve", navodi se u saopštenju.

Stadion Čair je u vlasništvu grada Niša pa je uprava fudbalskog kluba Radnički apelovala na gradske čelnike da pronadju rešenje koje će zadovoljiti obe strane i učine sve kako bi se zaštitila dosadašnja ulaganja u teren.

"Zbog nanošenja velike materijalne štete fudbalski klub Radnički će krivično goniti odgovorna lica, kako se slične stvari ne bi dešavale u budućnosti", naveo je Radnički.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FK RADNIČKI PORUČUJE Sledi krivična prijava odgovornim licima za uništavanje stadiona!

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019

Teren na stadionu fudbalskog kluba Radnički iz Niša “žestoko je oštećen” tokom vežbanja atletičara, saopštio je klub sa Nišave i najavio krivično gonjenje odgovornih!. Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,90 na pobedu Malmea protiv Zrinjskog u kvalifikacijama za Ligu Evrope.. Posle 20 godina...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.