Tumbaković: Biće mnogo izmena u timu za Luksemburg

Izvor: RTS, 09.Sep.2019, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tumbaković: Biće mnogo izmena u timu za Luksemburg

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković izjavio je da očekuje tešku utakmicu protiv Luksemburga i najavio mnogo izmena u timu o odnosu na Portugaliju.
Tumbaković je rekao da očekuje težak meč protiv Luksemburga, koji se nalazi ispred Srbije na tabeli kvalifikacione Grupe B za odlazak na Evropsko prvenstvo. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

"Istina je da smo više pričali o Portugaliji, ali smo vrlo profesionalno prustupili i ovom meču. Zoran Filipović i Momčilo Vukotić su skautirali oba rivala. Predrasuda je da su bodovi sigurni, očekujem ozbiljnu borbu", rekao je Tumbaković na konferenciji za medije.
Kako je naveo, Luksemburg ima tim koji zavređuje pažnju.
"Ne pravim alibi nikakav, oni idu mic po mic napred. Ispred su nas na tabeli, imaju gol razliku bolju. Teško primaju golove, teško ih i daju doduše. Želimo da ostvarimo dobar rezultat, ali moramo dobro da se napnemo za to."
On je najavio dosta novih igrača u timu, osim izvesnog izostanka povređenog Dušana Tadića.
"Najbolji plejmejker Evrope, sjajan igrač, ali doktori kažu da mu treba odmor od tri-četiri dana i ja im verujem. To je jedan momenat, ali je i rezultat sa Portugalijom izdefinisao naš put za dalje. Biće još promena u timu, daću nekim drugim momcima šansu, želim sem na treningu da ih vidim na terenu", poručio je Tumbaković.
Utakmica između Luksemburga i Srbije igra se u utorak od 20.45 sati.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tumbaković: Biće mnogo izmena u timu za Luksemburg

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Sep.2019

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković izjavio je danas da očekuje tešku utakmicu protiv Luksemburga i najavio mnogo izmena u timu o odnosu na Portugaliju..."Istina je da smo više pričali o Portugaliji,ali smo vrlo profesionalno pristupili i ovom mecu. Zoran Filipović i Momčilo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.