Transferi uživo (03. januar): Napadač Viljareala u Valjadolidu, Dortmund bi trampu Šaravi za Imobilea

Izvor: Sportal.rs, 03.Jan.2015, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transferi uživo (03. januar): Napadač Viljareala u Valjadolidu, Dortmund bi trampu Šaravi za Imobilea

Najnovija dešavanja na fudbalskom tržištu i danas uživo možete da pratite uz SPORTAL.RS. Drugog dana prelaznog roka Stiven Džerard je obelodanio da napušta Liverpul na kraju sezone, dok je Lukas Podolski otišao na pozajmicu u Inter,  a videćemo da li će 3. januar doneti nešto uzbudljivo na fudbalskom tržištu.

08:56 - Predsednik Fenerbahčea Aziz Jildimir obio je ponudu od 10 miliona evra za Emanuela Emenikea (27). Kaže da veruje da će napadač zablistati ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << godine i uz Dijega dati veliki doprinos uspesima kluba. Ima potpuno poverenje u njega te da ga zbog toga nije prodao.

09:07 - Ilaj Gundogan je na spisku potencijalnih pojačanja Liverpula, Mančester junajteda i Arsenala, a kako mediji prenose Borusija Dortmund je spremna da sasluša ponude zainteresovanih klubova, pa bi u slučaju dogovora 24-godišnji vezni igrač mogao već tokom januara da napisti Bundesligu.

09:35 - Mark Švarcer, 42-godišnji golman Čelsija, potpisao je ugovor sa Lesterom. Lester će pokušati uz pomoć iskusnog Australijanca da sačuva mesto u Premijer ligi, a “lisice” su trenutno poslednje na tabeli.

09:41 - Šaćiri će tokom januara definitivno napustiti Bejern, jer je nezadovoljan minutažom, a pitanje je da li će karijeru nastaviti u Seriji A ili Premijer ligi. Naime, Interu i Juventusu se u borbi za švajcarskog internacionalca pridružio i Liverpul, kako prenosi Fudbal Italija.

Za sada Bavarcima ponude Intera i Juventusa ne deluju primamljivo, dogovora još nema, a posebno nisu radi da ga šalju na pozajmicu, što je “staroj dami” najprihvatljivija opcija”. “Redsi” su sve zakomplikovali navodnom ponudom od 14 miliona evra. Još nisu razgovarali sa Šaćirijem, čiji je glavni prioritet minutaža, koju će zahtevati u novom klubu.

11:05 - Vest Brom prodaje napadača Saida Barahina za 20 miliona funti, a za 21-godišnjeg fudbalera za sada su interesovanje pokazali Totenhem i Liverpul.

11:51 - Igrač Njukasla Ben Afra najverovatnije će karijeru nastaviti u Nici. Kako prenosi Dejli mejl tri strane su se dogovorile, pa će Ben Afra do kraja sezone na pozajmici igrati u francuskom klubu.

Igraču je istekla pozajmica u Halu, dok na njega ne računaju na “Sent Džejms parku”

12:31 - Ron Vlar se dogovorio sa Napolijem, pa samo ostaje pitanje da li će se Napolitancima pridružiti sada ili u junu kada mu istekne ugovor sa Aston Vilom. Italijani su za igrača ponudili dva miliona evra i ugovor vredan 1.7 miliona evra po sezoni.

13:21 - Mančester junajted pridružio se Čelsiju u brobi za Rafaela Varana (21). Kako mediji prenose Madriđani su spremni da ga prodaju za cifru od 19 miliona  funti.

14:36 - Lukas Podolski je u petak stigao u Inter, a Roberto Manćini se raspituje za novog člana Premijer lige. Naime, trener Intera bi rado doveo i veznog igrača Totenhema, Paulinja. Kako prenose engleski mediji Sparsi su spremni da Brazilca pošalju na pozajmicu, a pored Intera za Paulinja je zainteresovan i Kruzeiro.

16:00 - Roma traži novo golmanam a pored Neta iz Fiorentine na listi želja je i Čeh, čuvar mreže Čelsija, koji doduše nije u prvom planu od povratka Tima Kurtoe iz Atletiko Madrida. “Vučica” je pokušala Čeha da dovede i tokom letnjeg prelaznog roka, a  videćemo da li će ovog puta imati više uspeha.

16.30 - Nekadašnji legendarni brazilski fudbaler Roberto Karlos novi je trener turskog kluba Akhisar Beledijespora. Ovaj 41-godišnji Brazilac je prema informacijama u medijima dogovorio saradnju na 18 meseci, a ekipi će se pridružiti na pripremama u Antaliji krajem sledeće nedelje

18:29 - Borusija Dortmund zainteresovana je za dovođenje Stefana El Šaravija na neko vreme, dok Milan razmatra mogućnost da u tom slučaju u njihove redove stigne Ćiro Imobile. Kako prenosi Tutosport moguće je da ova dva Italijana promene klubove.

21:45 - Španski napadač Džonatan Pareira (27), koji sa Viljarealom ima ugovor do 2017. godine, do kraja sezone igraće za Valjadolid.

(Foto: Beta/AP/Beto Barata)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.