Totenhem nema sreće, Ali pauzira koliko i Kejn

Izvor: B92, 23.Jan.2019, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem nema sreće, Ali pauzira koliko i Kejn

Fudbalski klub Totenhem biće značajno oslabljen jer će jedan od najboljih fudbalera te ekipe morati poduže da odsustvuje od terena.

Ali se povredio na premijerligaškom meču protiv Fulama, a iz kluba je potrvđeno da će morati da pauzira barem do početka marta.

Da stvar bude gora, na nedavno završenom meču protiv Mančester junajteda povredio se i jedan od najboljih napadača sveta Hari Kejn, koji će takođe morati da pauzira do početka marta ove godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ali je povredio tetivu tokom pomenutog meča protiv Fulama, u kojem je njegov tim slavio golom u poslednjim minutima utakmice.

"Pevci" su još i bez sjajnog Hjong-Mina Sona, koji je trenutno na Azijskom kupu sa reprezentacijom Južne Koreje, a nedavno su prodali i Musu Sisikoa jednom kineskom klubu, tako da su problemi poprilično veliki za tim Maurisija Poćetina.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.