Tores: To je fudbal… Ne pobeđuje uvek bolji

Izvor: BKTV News, 25.Apr.2012, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tores: To je fudbal… Ne pobeđuje uvek bolji

Strelac izjednačujućeg pogotka za Čelsi priznao je da 'plavci' nisu smeli da se upuste u otvorenu borbu sa Barselonom.
Barselona se oprostila od evropskog trona, ali je odmah posle revanša sa Čelsijem (2:2) dobila najveću moguću moralnu satisfakciju.
Trener i fudbaleri Čelsija su taktikom u obe polufinalne utakmice 'priznali' da je ultradefanziva bila njihova jedina šansa za pobedu, a zatim to isto i rekli u izjavama za medije.
' >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Fudbal je igra u kojoj ne pobeđuje uvek bolji tim. Ovo što smo odigrali nije nešto najlepše, ali znali smo da moramo tako', rekao je Fernando Tores.
'Oslonili smo se na svoje adute, a Ramirešov gol nas je vratio u život posle Terijevog isključenja i 2:0. Barsa je imala svoje šanse i nije ih iskoristila, ali to je i dalje najjači tim na svetu. Nismo želeli da prihvatimo njihovu igru jer bismo ostali praznih šaka', dodao je El Ninjo.
Frenk Lampard konstatovao je da u dresu Čelsija nije doživeo mnogo srećnijih trenutaka od onog na Nou Kampu u utorak uveče.
'Znam da ljudi žele da vide lep fudbal i dobre akcije, ali ne može uvek tako da se igra. Pokazali smo neverovatan timski duh'.
Sa igračima se saglasio i strateg Roberto Di Mateo.
'Mnogi su nas otpisali, ali su ovi momci pokazali kakav karakter imaju. U drugom poluvremenu više nije bila važna taktika, već ponos i želja da se ode u finale', rekao je Italijan.
'I dalje mislim da je ova Barselona najbolji tim na svetu. Mi smo vredno radili na terenu i imali sreću koja nam je bila neophodna', zaključio je on.
Čelsi će u sredu uveče saznati ime protivnika u minhenskom finalu 19. maja. Biće to Real Madrid ili Bajern, koji je prvu utakmicu dobio rezultatom 2:1.
Izvor: mondo.rs
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.