Tako to radi Krasnodar! Kompletna statistika na sajtu, Ristić ponovo među najboljima

Izvor: MozzartSport.com, 14.Avg.2017, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tako to radi Krasnodar! Kompletna statistika na sajtu, Ristić ponovo među najboljima

Bivši vezista Crvene zvezde dobio najviše duela i imao najviše udaraca ka golu u sudaru protiv Amkara

Sigurni smo da je Vladan Milojević počeo da analizira sve vrline i mane Krasnodara i da će do četvrtka znati sve vrline i mane ruskog tima.

Čitali ste danas o snazi Krasnodara, a kako taj klub funkcioniše možete videti i na njihovom zvaničnom sajtu. Pomoću platforme Instant fudbal izmereni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su paramteri svih igrača u utakmici protiv Amkara.

Nadali su se boljem rezultatu u Krasnodaru, ali ove kategorije mogu da pomognu Vladanu Milojeviću da locira najveće opasnosti po Borjanovu mrežu. Ponovo je među najboljima bio bivši mladi reprezentativac Srbije i univerzalac Crvene zvezde Mihailo Ristić.

On i Šveđanin Viktor Klason su imali po dva ključna dodavanja. Takođe Ristić je imao najviše udaraca ka golu Amkara. Čak šest.. Pored toga Ristić je dobio najviše duela (11) koliko i štoper Martinovič.

Ova napredna statistika pokazuje da mnogo toga u igri Krasnodara zavisi od rasploženja Jurija Gazinskog. On je osvojio najviše lopti (11), a dobio je i najviše vazdušnih duela (13). Pored toga Gazinski je imao najbolji procnat tačnih pasova.

(Foto fc krasnodar.ru)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Zvezda dobila ''na tacni'' analizu jučerašnje utakmice Krasnodara (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2017

Rusi izgleda ništa ne kriju pred dvomeč sa Zvezdom...Podsetimo, Krasnodar je juče osvojio samo bod na svom terenu protiv Amkara (1-1), a posle te utakmice na zvaničnom sajtu narednog Zvezdinog rivala objavljeni su detaljni statistički podaci o učinku ekipe Igora Šalimova u pomenutom susretu...U...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.