TRANSFERI UŽIVO Zvezdu kupuju na rate, Nejmar postavio zahtev, Juve nadmudrio Barsu za čudesnog igrača

Izvor: 011vodič.com, 16.Jul.2019, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRANSFERI UŽIVO Zvezdu kupuju na rate, Nejmar postavio zahtev, Juve nadmudrio Barsu za čudesnog igrača

Fudbalski transferi – uživo! Pred vama je novo izdanje Blicsportovog bloga posvećenog fudbalskoj pijaci, zanimljivostima, gotovim prelascima igrača, nagađanjima, glasinama, potezima kojima se kroji budućnost klubova. TOP 10 TRANSFERA OVOG LETA:1. Žoao Feliks (Benfika – Atletiko Madrid) 139.200.000 evra2. Antoan Grizman (Atletiko Madrid – Barselona) 120 miliona3. Eden Azar (Čelsi – Real), 100.000.0004. Lukaš Ernandez (Atletiko >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << M. – Bajern) – 805. Frenki de Jong (Ajaks – Barselona) – 756. Rodri (Atletiko Madrid – Mančester siti) 707. Luka Jović (Ajntraht – Real) – 607. Tangi Ndombele (Lion – Totenhem) 608. Aron Van-Bisaka (Kristal Palas – Mančester junajted) 50,19. Eder Militao (Porto – Real) – 5010. Ferlan Mendi (Lion – Real) – 48 Foto: Wikipedia 08.50 – Sve je više evropskih medija koji javljaju da je Murinjo vrlo blizu povratku u trenerske vode, i to u Nemačkoj. Juče smo vam javili da je počeo da uči nemački jezik, tada se pravdao da je to “jer želi da uveća svoje znanje”, ali iako dobar deo kontinetna “bruji” o njegovom dolasku u Bundesligu, još nema informacija koji bi to tamošnji klub mogao ovog leta da preuzme. 08.45 – Francuski mediji ovog jutra javljaju da je Nejmar obavio razgovor sa sportskim direktorom Pari Sen Žermena, sunarodnikom iz Brazila Leonardom, i obavestio ga da ne namerava više da igra za “svece”. Posle ovog formalnog zahteva za pronalaženje rešenja za prekid saradnje, ostaje da se vidi šta će PSŽ da uradi. Zainteresovane strane postoje (Barselona, ali i Real), čini se da bi najrealniji bio dogovor sa bivšim Nejmarovim klubom (Barselonom), s tim da bi u suprotnom pravcu krenuo i Filipe Kutinjo, ali je tu problem što se Kutinju vraća na Enfild, u tabor Liverpula. Deluje komplikovano ova situacija, ali sama zvanično izražena želja Nejmara da napusti pariski klub – trebalo bi da je početak odmotavanja ovog klupka. […] More
The post TRANSFERI UŽIVO Zvezdu kupuju na rate, Nejmar postavio zahtev, Juve nadmudrio Barsu za čudesnog igrača appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.