Svima se svidelo protiv PSŽ-a, ponoviće akciju na meču sa Zvezdom (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2018, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svima se svidelo protiv PSŽ-a, ponoviće akciju na meču sa Zvezdom (foto)

Sjajna prilika za navijače Crvene zvezde koji putuju u Napulj. Osim fudbalske predstave moći će da uživaju u tradicionalnom specijaliteti i to ispred stadiona "San Paolo".

Novinar koji prati dešavanja u fudbalskom klubu Napoli Claudio Ruso preneo je zanimljivu priču dva dana pred duel >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa Crvenom zvezdom.

Momak koji piše za "CalcioNapoli24" preneo je da će u večeri kada Napoli dočekuje Crvenu zvezdu ispred stadiona "San Paolo" biti ponovljena akcija sprovedena tokom meča sa Pari Sen Žermenom.

O čemu se radi?

Nešto što će obradovati sve ljubitelje fudbala i dobrog zalogaja, odnosno tradicionalnog italijanskog specijaliteta.

Momak koji se bavi spravljanjem pice i to na svom simpatičnom kamionu ponovo će biti stacioniran kod VIP sektora stadiona "San Paolo".

Tokom meča sa Pari Sen Žermenom ispekao je 300 pica i na taj način zagrejao stomake onih koji su iz fudbalsku predstavu želeli da se počaste i dobrim zalogajem.

Navijači Crvene zvezde znaju šta treba da rade. Pre početka meča mogu da skoknu do ovog simpatičnog kamiončeta i počaste se picom spravljenom u gradu u kojem je izvorno i nastala.

Dopo il match col PSG, tornerà in Champions con la Stella Rossa l’apecar Johnny Take Uè, nell’area vip della tribuna autorità dello stadio San Paolo: dopo le 300 pizze sfornate in quella occasione, l’idea verrà replicata #Napoli #UCL #ChampionsLeague pic.twitter.com/FOrcuIZ7Sm

— Claudio Russo (@claudioruss) 26. новембар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.