Svi to rade, a samo je Juventus kažnjen! FOTO

Izvor: B92, 21.Jan.2023, 01:43

"Svi to rade, a samo je Juventus kažnjen!" FOTO

Fudbalski zemljotres potresao je Italiju, još jednom zbog Juventusa i njegove kazne koju je dobio.

Tužilaštvo Italijanskog fudbalskog Saveza objavilo je da će torinski gigant biti kažnjen oduzimanjem 15 bodova, kao i suspenzijama za funkcionere iz perioda pandemije koronavirusa.

To su predsednik Andrea Anjeli, potpredsednik Pavel Nedved, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << direktori Maurisio Arivabene, Federiko Čerubini, te Fabio Paratići.

Ovim povodom oglasio se bivši igrač "stare dame", Klaudio Markisio, koji je bio prilično rezigniran novim kaljanjem imena Juventusa.

"Ekonomskim jezikom, to je povećanje vrednosti, pozitivna razlika između dve vrednosti iste imovine koja se odnosi na različita razdoblja. Takođe, dodao bih kako je samo Juventus kažnjen, iako to rade svi klubovi", napisao je 37-godišnji Markisio.

On je u Juventusu bio punih 10 godina, od 2008. do 2018. godine.

Rođen je u Torinu i od osme godine je pogađao omladinsku školu kluba.

"Nisam mogao ostati u Serie A, nisam mogao izdati Juventus", otkrio je Makrkisio 2018. godine, kada je 32-godišnjak otišao u Zenit, a sezonu kasnije završio karijeru.

Za Juventus je odigrao ukupno 389 utakmica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Markizio: Juventus kažnjen, a svi to rade

Izvor: RTS, 21.Jan.2023

Bivši igrač Juventusa Klaudio Markizio se oglasio se Tviteru povodom kažnjavanja kluba iz Torina sa minus 15 bodova u Seriji A. . Juventus je sankcionisan oduzimanjem 15 bodova zbog faslifikovanja finansijskih izveštaja.."Ekonomskim jezikom, to je povećanje vrednosti,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.