Sve snage za finale, Vojvodina besplatno vodi navijače na Banovo brdo

Izvor: RTS, 08.Jun.2020, 09:16

Sve snage za finale, Vojvodina besplatno vodi navijače na Banovo brdo

Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sve svoje navijače da će za polufinale Kupa Srbije, u kojem će se u Beogradu sastati Čukarički i Vojvodina, navijačka grupa Firma 1989 za njih organizovati besplatan prevoz i ulaznice za ovaj meč.
Polufinale Kupa Srbije između Čukaričkog i Vojvodine igra se u sredu na stadionu FK Čukarički u Beogradu, sa početkom u 17 časova, a skup navijača Vojvodine >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pred polazak na utakmicu je zakazan za isti dan u 14 sati kod južne tribine stadiona "Karađorđe".

Svi koji žele, za odlazak na ovu utakmicu mogu se prijaviti u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini stadiona "Karađorđe" (pored ulaza broj 2), u ponedeljak i utorak od 10 do 18 časova.
Fudbalski klub Vojvodina poziva sve svoje navijače da podrže ekipu u Beogradu i pomognu "staroj dami" u nastojanju da dođe do finala Kupa Srbije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijačima Vojvodine besplatan prevoz i ulaznica za meč polufinala Kupa protiv Čukaričkog

Izvor: Radio 021, 08.Jun.2020

Navijači Vojvodine imaće obezbeđen besplatan prevoz i ulaznice za meč polufinala Kupa Srbije, protiv Čukaričkog, u Beogradu...Polufinale Kupa Srbije između Čukaričkog i Vojvodine igra se u sredu, 10. juna, u Beogradu, a prevoz i ulaznice za ovaj meč ljubiteljima Vojvodine obezbediće navijačka...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.