Svaka čast majstorima na terenu, ali derbi Intera i Milana će se gledati I ZBOG NJIH! Muževi im fudbalske zvezde, a one KRALJICE INSTAGRAMA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2022, 16:07

Svaka čast majstorima na terenu, ali derbi Intera i Milana će se gledati I ZBOG NJIH! Muževi im fudbalske zvezde, a one KRALJICE INSTAGRAMA (FOTO)

Derbi na terenu, derbi na tribinama ...

Derbi koji ih očekuje u subotu je poslednja šansa za Milan da uhvati korak sa Interom u trci za Skudeto. Štaviše, mogli bi da kažemo da je sudar sa gradskim rivalom svojevrsna klackalica za tim Stefana Piolija. Eventualnom pobedom se otvaraju vrata trke za titulu, dok bi poraz ili remi udaljili Rosonere od borbe za mesto u Ligi šampiona.

Pored velike borbe na terenu i nadamo se dobrog fudbala, veliku pažnju će kao i svaki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << put do sada privući lepotice na tribinama.

Fudbaleri obe ekipe imaju više nego atraktivne podrške koje sasvim sigurno neće propustiti priliku da izabranicima svojim prisustvom na stadionu daju dodatni motiv za pobedu.

Ukusi su različiti ali verujemo da će ipak najeću pažnju svih na stadionu privući sa jedne strane atraktivna Izabranica Lautara Martineza, dok će joj sa druge strane ravnopravna konkurencija biti "Tigrica iz Verone" atraktivna devojka Tea Hernandeza.

AGUSTINA - IZABRANICA LAUTARA MARTINEZA

A post shared by Agustina (@agus.gandolfo)

ZOE KRISTOFOLI - IZABRANICA TEA HERNANDEZA 

A post shared by Zene fudbalera (@zene_fudbalera)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.